Medlemskap

Alle medlemskapene vi tilbyr

Støttemedlemskap:
Ikke la navnet lure, hos oss får støttemedlem alle goder som fult medlemskap uten forpliktelser som følger fult medlemskap. Du får tilgang til medlems nyhetsbrevet, spond gruppen og kan delta på ulike arrangement og aktiviteter som Stavanger Parkour arrangerer.  Hva er haken? Med støttemedlemskap er du ikke involvert i utviklingen av Stavanger Parkour og derfor har du ikke demokratisk stemmerett i foreningen. Krav for støttemedlemskap er å ha betalt medlemskontingenten på 100 kr

Familie støttemedlemskap:
Alle i samme hushold som kontaktpersonen har alle rettighetene som støttemedlemskap har. Krav for Familiemedlemskap er å ha betalt medlemskontingent på 300 kr.


Fult Medlemskap:

Har alle rettighetene som støttemedlemskap har pluss demokratisk stemmerett. Krav for Fullt Medlemskap er å ha betalt medlemskontingent på 300 kr og få samtykke av et styremedlem for å bli Fullt Medlem. For å få samtykke av styre må du ha en begrunnelse for å ønske å være demokratisk involvert i foreningen(som f.eks aktiv utøver av sporten i Stavanger området)

*Det stilles krav av fult medlemmer at man skal delta på dugnad og være potensielt vikar eller ansvarlig for arrangement.


Fult Familiemedlemskap:

Alle i samme hushold som kontaktpersonen har alle rettighetene som støttemedlemskap har. Kontaktpersonen har demokratisk stemmerett. Krav for Fullt Familiemedlemskap er å ha betalt medlemskontingent på 500 kr og få samtykke av styre for å få Familiemedlemskap

Får å bli medlem må du laste ned dette skjemaet, fylle inn alt info og sende til kontakt@stavangerparkour.no med info

Får å få samtykke av et styremedlem kan du sende en forespørsel til "kontakt@stavangerparkour.no" med et utfylt skjema.