Hvorfor Stavanger Pakour?

NB! Dette er bare et konsept

Ruben Thu (20)

 

"Jeg startet med dette prosjektet ettersom jeg følte at jeg aldri kunne holde skikkelig treninger og gi utøverne den kompetansen og gleden de søker og fortjener. Jeg har vært ansvarlig for over 100 barn gjennom forskjellige turnforeninger og har slitt med å holde treninger ettersom at parkour og turn er 2 helt forskjellige sporter og derfor krever to helt forskjellige fremgangsmåter. I turn vil du ha så lite hindringer som mulig, mens i parkour vil du ha nesten mest mulig."

google_place_photo.jpg

Parkour hall vs Turn hall

unnamed.jpg

Hvorfor

Stavanger parkour?

Vi i Stavanger Parkour har sett hvor stort parkour har blitt rundt i verden og i landet, men dessverre har det aldri vært noe skikkelig tilbud for EKTE parkour trening her i Stavanger Området. Vi i Stavanger Parkour har holdt parkour treninger innenfor forskjellige ulike organisasjoner som Sola Turn, Bryne Turn, Sandnes Turn og AirbyBolder. Dessverre har ingen klart og gitt parkour de midlene og kompetansen VI sikter for. Igjennom disse treningene og ulike workshops som vi har holdt har vi sett et stort potensial med parkour her i Stavanger

Hvorfor velge oss?

Når vi først startet med parkour ønsket vi å kunne ha en Hall/Park å trene i mer enn noe annet. Etter tid har ting som trampoline parker og parkour parker kommet til nær distriktet og hjulpet med å kunne ha glede av sporten. Men både trampoline parker og de parkene som har blitt bygget nå er ikke optimale for skikkelig parkour trening. Ettersom vi ble eldre og alle som en gang holdt på med parkour her i distriktet har flyttet til bedre miljø og lokaler som f.eks Oslo. Endte vi opp som de beste og eldste i distriktet. Vi har kontakter som har bygget eller jobber med å bygge parkour anlegg/parker og derfor har vi lært mye og vett hva som skal til og hvordan det skal gjøres. 

Konsept laget av Ruben Thu for "Air by Bolder"

Tidligere/på gående Prosjekter

air park.JPG
IMG_20201007_162425.jpg